PTS & Book Fair

Baru-baru ni team graphic di minta untuk menghasilkan design poster sempena pesta buku antarabangsa KL 2008.. Tapi aku dengar bukan PTS je.. Syarikat2 lain pun ada jugak hantar contoh.. Dengan dateline yg singkat aku come-out dengan beberapa idea.. Nak pecah jugak kepala ni.. Tp design ni masih di peringkat konsep.. Kemudian kami akan reshot kembali gambar untuk menonjolkan imej dan budaya masyarakat Malaysia.. Soo aku berharap jugak la design ini berjaya di pilih.. Tak mustahil Design PTS ini akan bertebaran dimuka bumi KL tahun depan..

pbakl2.jpg

by izwan

0 Responses to “PTS & Book Fair”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: