Kad Raya 2007

kad-new-cov.jpgkad-new.jpg

Setelah berhempas pulas semasa sesi bergambar.. maka siaplah design kad raya untuk pts tahun ni… Aku harap semua org akan happy.. salam ramadan dr aku dan graphic dept.. Puasa dah ganti ke? Puasa tau jgn tak puasa..

izwan..

6 Responses to “Kad Raya 2007”


  1. 1 mka September 6, 2007 at 8:27 am

    Hisham Salmin: mcm nak bertanding election nanti.
    Wanzu: klise mcm yg biasa.
    Iwan: mcm GM PTS lak.
    Mat Jan: dgn Mrs. Mat Jan ke?
    p/s: jgn lupa hantar kad kpd aku yek!

  2. 2 Hisham September 6, 2007 at 9:20 am

    Tu bukan macam nak election… tu la lelaki yg menjadi dambaan…

  3. 3 Amiene R.ev September 11, 2007 at 2:35 am

    rekabentuk latar belakang itu pernah saya lihat dalam istockphoto, royalty-free, yang saya gunakan untuk salah sebuah poster akademik di tempat saya.šŸ™‚

    rekabentuk hijau pucuk pisang itu memang cantik!

  4. 4 ptsgraphic September 11, 2007 at 2:43 am

    Ya.. tepat sekali. Memang kami beli dari iStockphoto.

  5. 5 City September 27, 2008 at 12:46 pm

    Owh, nice.. Rase mcm mellow-ish je. Lol. Great colours, de blend and everything.. Wonder how you buat ar. ‘Cause I pun tgh try design one, and lemme tell you, it stinks, big time. xD

    Anyway, great work. =]

  6. 6 iman October 11, 2010 at 4:38 am

    ada keje kosong?? saya amat berminat dlm bidang design


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: