Coretan Perlawanan Futsal

Minggu lepas pasukan graverpool tewas mengejut ditangan pasukan warehouse 5-8,

“Kekalahan itu memang sudah dijangka kerana itu adalah sebahagian dari taktik pasukan graverpool. Menurut Sir Hisham Percusion lagi minggu ni beliau telah pun menurunkan pemain-pemain utama dan hasilnya berjaya membelasah pasukan sales united 10-9. “Haibat” kata beliau sambil ketawa mengejek azhari, iaitu kapten pasukan sales.

“Minggu ini saya dah cuba buat yang sebaik mungkin dan saya yakin minggu depan pasukan editorial wigan pasti akan tewas ditangan kami.” Kata mat Jan @ MJ. “Saya tak ada kena-mengena dengan K. Rajagopal (jurulatih pasukan negara) walaupun ada iras sikit-sikit.” Tambah beliau lagi.

Dengan kehadiran pemain-pemain import pasukan graverpool pasti akan menjuarai pertandingan kali ini. “minggu lepas beberapa kelab liga perdana inggeris ada sms saya, mereka menawarkan untuk membeli semua pemain utama seperti iwan gerard, Rambaidhino, Zaidi terry, Baha tores & MJkalele, kalau saya jual semua siapa pula nak main untuk tim saya.” Tambah Sir Hisham Percusion lagi.

Pasukan Graverpool FC

Manager : Sir Hisham Percusion

Rambaidhino (GK)

iwan gerard

Zaidi terry

Baha tores

MJkalele @ Mat Jan

3 Responses to “Coretan Perlawanan Futsal”


  1. 1 alifstyle May 23, 2008 at 9:46 am

    Minggu hadapan team Grafik akan tewas di tangan editorial! Percayalah! Selain kacak, team kami mempunyai otot yang sasa.

    “Jaga-jaga!”

  2. 2 alifstyle May 23, 2008 at 9:48 am

    Pasukan editorial lebih seksi dan berotot! Jaga-jaga!

  3. 3 Anuar Manshor May 23, 2008 at 11:28 am

    Bila lg nak lwn DBP? kitorg hantar team salah satu bahagian jelah!hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: